dilluns, 12 de gener de 2009

Xavier Alberola, Fester de Sant Antoni 2009.

Benvolgut poble de Simat:
La festa de Sant Antoni ja està de nou ací. En primer lloc, vull donar les gràcies a tots els que heu col·laborat econòmicament per mantindre viva esta festa, molt estimada pel nostre poble.
Molts es preguntareu que m´ha portat a fer-me càrrec de la festa i més una persona com jo nascuda a la Vall. La contestació és molt senzilla: l´any passat va estar a prop de perdres la festa i en només dos mesos i contrarrellotge, es va poder fer una gran festa. Jo encara no coneixia la festa de Sant Antoni a Simat, però quan vaig comprovar l´estima i la col·laboració per part de tot el poble cap a Sant Antoni no vaig dubtar en aportar el meu granet d´arena.
Enguany, el grup de cavallistes va animar-me per posar-me al capdavant de la festa, i ací estic. El pressupost és auster per les circumstàncies econòmiques, però tenim tota la il·lusió per fer una gran festa.
Per eixa raó, vos demane a tots els veïns i amics a participar de la festa i que vinga gent amb sàvia nova per fer de la nostra festa una de les festes més populars i més especials de la Comunitat Valenciana.
Per últim, vull fer pública una confessió: la festa de Sant Antoni a Simat és com el primer amor, mai s´oblida.
Vos esperem!
Xavier Alberola